Η κάθε ιστοσελίδα που σχεδιάζουμε είναι ένα μοναδικό project και αφιερώνουμε πολύ χρόνο για ένα τέλειο και μοναδικό αποτέλεσμα . Αναλαμβάνουμε και ολοκληρώνουμε τα ποιο όμορφα site στην Σκιάθο , με άμεση υποστήριξη κάθε στιγμή !

Είμαστε μια εταιρεία σχεδίασης και φιλοξενίας ιστοσελίδων που παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε πελάτες από διάφορους κλάδους. Στην εποχή της ψηφιακής τεχνολογίας, μια καλή παρουσία στο διαδίκτυο είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Συνεπώς, η εταιρεία μας επικεντρώνεται στο να προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις για τη δημιουργία και τη φιλοξενία ιστοσελίδων, προσαρμοσμένες στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης.

Στην εταιρεία μας, δεσμευόμαστε να παρέχουμε 24/24 εξαιρετική εξυπηρέτηση στους πελάτες μας. 

H Skiathos Web Solutions απο το 2005 σχεδιάζει όμορφες λειτουργικές ιστοσελίδες σύμφωνα με τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του πελάτη.
Η ιστοσελίδα είναι η ηλεκτρονική μας εταιρική ταυτότητα και οφείλει να αντανακλά ότι καλύτερο !
Είμαστε πάντα δίπλα στον πελάτη μας έτοιμη να απαντήσουμε σε κάθε απορία του για την καλύτερη προβολή της επιχείρηση του .
Εάν η ιστοσελίδα σας δεν είναι απόλυτα συμβατή και ειδικά σχεδιασμένη για την καλύτερη πλοήγηση σε smartphones και Tablets , τότε υπάρχει περίπτωση να χάνετε πελάτες.
Επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά εάν ακόμα δεν έχετε κάποια παρουσία στο ίντερνετ η την ανανέωση της ήδη υπάρχουσας ιστοσελίδας σας .
 
  • Αναλαμβάνουμε τη φιλοξενία της ιστοσελίδας σας σε αξιόπιστους servers με ασφαλή και αξιόπιστα backups, εξασφαλίζοντας την αδιάλειπτη λειτουργία της ιστοσελίδας σας.
  • Φωτογράφηση , Βιντεοσκόπηση 
  • Δημιουργία επαγγελματικής σελίδας σε όλα τα social media. Δημιουργούμε σωστά το προφίλ σας σε όλα τα social media συνδέοντας τα με την κεντρική ιστοσελίδα σας έτσι ώστε να συνεργάζονται άψογα και να προωθούνται σωστά οι αναρτήσεις και οι διαφημιστικές καμπάνιες.
  • Εξειδικευμένοι ανάλυση SEO και π[προώθηση εφόσον το επιθυμείτε 
  • Logo για την επιχείρησή σας: Eνα μοναδικό και καλαίσθητο Logo για την επιχείρησή σας
 
Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές από τις ιστοσελίδες που έχουμε σχεδιάσει και αναπτύξει με τις πιο φρέσκες τεχνικές του σύγχρονου web design.
 

 

me400X

Ιστοσελίδες που σχεδιάσαμε αλλά δεν είναι πλέον online η δεν υποστηρίζονται πλέον από εμάς !!

Δ.Ε.Υ.Α ΣΚΙΑΘΟΥ

https://www.deyas.com

Αφοι Καρρά

Ε-shop με έπιπλα , κουφώματα και άλλα. H Ιστοσελίδα έκλεισε τον Δεκέμβριο 2020

Kahlua Restaurant

Kahlua Restaurant Εστιατόριο στην παραλιακή οδό της Σκιάθου.
Την ιστοσελίδα την είχαμε σχεδιάσει με πολύ αγάπη για την Κατερίνα  και τον Τάσο.

Diamanti Sailing

Σχεδιασαμε την ιστοσελιδα και το Logo για το Diamanti sailng. Ενα πανέμορφο site που απολαύσαμε τον σχεδιασμό του  για τον Μπάμπη και την Διαλεχτή αλλά πλέον δεν υποστηρίζετε από εμάς.