Η κάθε ιστοσελίδα που σχεδιάζουμε είναι ένα μοναδικό project και αφιερώνουμε πολύ χρόνο για ένα τέλειο και μοναδικό αποτέλεσμα . Αναλαμβάνουμε και ολοκληρώνουμε τα ποιο όμορφα site στην Σκιάθο , με άμεση υποστήριξη κάθε στιγμή !

H Skiathos Web Solutions απο το 2005 σχεδιάζει όμορφες λειτουργικές ιστοσελίδες σύμφωνα με τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του πελάτη.
Η ιστοσελίδα είναι η ηλεκτρονική μας εταιρική ταυτότητα και οφείλει να αντανακλά ότι καλύτερο !
Είμαστε πάντα δίπλα στον πελάτη μας έτοιμη να απαντήσουμε σε κάθε απορία του για την καλύτερη προβολή της επιχείρηση του .
Εάν η ιστοσελίδα σας δεν είναι απόλυτα συμβατή και ειδικά σχεδιασμένη για την καλύτερη πλοήγηση σε smartphones και Tablets , τότε υπάρχει περίπτωση να χάνετε πελάτες.
Επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά εάν ακόμα δεν έχετε κάποια παρουσία στο ίντερνετ η την ανανέωση της ήδη υπάρχουσας ιστοσελίδας σας .
 
Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές από τις ιστοσελίδες που έχουμε σχεδιάσει και αναπτύξει με τις πιο φρέσκες τεχνικές του σύγχρονου web design.

Ιστοσελίδες που σχεδιάσαμε αλλά δεν είναι πλέον online η δεν υποστηρίζονται πλέον από εμάς !!

Δ.Ε.Υ.Α ΣΚΙΑΘΟΥ

https://www.deyas.com

Αφοι Καρρά

Ε-shop με έπιπλα , κουφώματα και άλλα. H Ιστοσελίδα έκλεισε τον Δεκέμβριο 2020

Kahlua Restaurant

Kahlua Restaurant Εστιατόριο στην παραλιακή οδό της Σκιάθου.
Την ιστοσελίδα την είχαμε σχεδιάσει με πολύ αγάπη για την Κατερίνα  και τον Τάσο.

Diamanti Sailing

Σχεδιασαμε την ιστοσελιδα και το Logo για το Diamanti sailng. Ενα πανέμορφο site που απολαύσαμε τον σχεδιασμό του  για τον Μπάμπη και την Διαλεχτή αλλά πλέον δεν υποστηρίζετε από εμάς.